A műsor

A Tesztbeszéd minden egyes epizódjában négy sztárvendég ül le a házigazda, Dombóvári István asztalához, hogy egy kicsit jobban megismerjék saját magukat és egymást. De főleg saját magukat. Ez a műsor egyfajta szembesítés azzal, milyennek lát minket a világ, de semmiképpen sem egy felületes, gyalázkodó, a másikat bántó, megalázó helyzeteket teremtő beszélgetés.

A Tesztbeszéd asztalához csakis nyitottan és elfogadással lehet leülni, azzal a szándékkal, hogy megtudjam, milyennek látnak engem mások.

A műsor menete

A műsorban tesztkérdéseket teszünk fel – két válaszlehetőséggel –, mindig egy adott vendégre vonatkozóan. A különlegesség azonban – és a formátum lényege –, hogy erre

először a nézők és a másik három vendég válaszol egy applikáción keresztül,

tehát megtudhatjuk, mit gondol alanyunkról a külvilág!

Na ezek után már ő maga is elmondhatja, meglepte-e a válasz, így érzi vagy sem, milyennek látja önmagát adott kérdésben, ebben mekkora szerepe van a kívülről jövő visszajelzéseknek – mint amilyet ebben a helyzetben is kapott.

De a legizgalmasabb talán mégis az, amikor az asztalnál ülők szemtől szemben beszélnek már alanyunkról és a kérdés által feszegetett témáról.

Mindenki sorra kerül, többször is. Az őszinteség elengedhetetlen, de megúszható. A műsor címe azért lett Tesztbeszéd, mert a tesztkérdésekre adott verbális válaszokon túl sokat elárul majd az is – sőt, lehet, hogy néha többet is, mint a szavak –, ahogy a vendégek viselkednek az asztalnál.

A műsort 2018 őszétől láthatjátok majd, jegyek a felvételekre itt kaphatók!