Dombóvári István, a Tesztbeszéd műsorvezetője az adás beköszönő konfját mondja

Már vágóasztalon a vadonatúj talkshow-formátum első két epizódja!

Hatalmas érdeklődés mellett, fantasztikus hangulatban forgattuk a Tesztbeszéd első két epizódját. Már kora hajnalban birtokba vettük a Brody Studios teljes épületét, hogy délutántól két négyes beszélgetését is rögzíthessük. Dombóvári István pedig nem akárhogyan mutatkozott be műsorvezetőként egy számára eddig ismeretlen műfajban.

A hatalmas érdeklődést köszönjük a közönségnek, akik kétszer is megtöltötték a nézőteret, de köszönjük a sajtónak is, akik hamarosan majd sok-sok részletet elárulnak majd a műsorról és a vendégekről.

Pokorny Lia a Tesztbeszédben

A vendégekről, akiknek valószínűleg extra bátorságra volt szükségük, hogy az első forgatási napon vállalták, hogy részt vesznek a Tesztbeszédben, mivel ilyen műsor korábban még nem volt. Nem tudhatták, mire számíthatnak, milyen lesz a műsor hangvétele, milyen kérdéseket kapnak, mennyire lesz mély – és egyáltalán –, hogyan működik majd ez a szavazós-véleménymondós talkshow.

Ráskó Eszter, Hajós András, Kamarás Iván és Lang Györgyi mind a műsorvezetőre, Dombóvári Istvánra figyelnek

Nem bánták meg. Az adások nagyon jól sikerültek, mindenki boldogan és elégedetten állt fel az asztaltól. Az már most látszik, hogy – bár nagyon jó epizódok kerülnek majd a képernyőre – a tévénézők sok izgalmas pillanatból kimaradnak. Időszűke miatt nem fér bele minden az adásokba, amit jó lenne megmutatni. Ezeket a kimaradt részeket viszont időről időre igyekszünk majd megmutatni egyéb felületeinken.

Aki pedig garantáltan nem szeretne kimaradni semmiből, esetleg közvetlen közelről figyelné a beszélgetést és sztárvendégeinket, legközelebb szeptember 23-án jöhet. Az aznapi vendéglistákat is hamarosan közzétesszük!

Sebestyén Balázs a Tesztbeszéd vendégeként éppen választ ad az egyik kérdésre

Amíg pedig találkozunk a felvételeken, kövess minket a Facebookon vagy az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük