Bochkor Gábor, Borbély Alexandra, Gálvölgyi János, Gáspár Laci és Marozsán Erika is ott lesz a Tesztbeszéd következő felvételén

Szeptember 23-án újra forgatunk, a Tesztbeszéd következő két epizódját. A névsor erős, akár a délutáni, akár az esti felvételt nézzük…

Dombóvári István, a műsorvezető

A mai napon Brooklynnal beszéltünk többször, Marozsán Erika ugyanis hamarosan Budapestre jön új filmjének (Paraziták a paradicsomban) bemutatójára, és emellett időt szakít arra is, hogy eljöjjön a műsorba.

Annak is nagyon örülünk, hogy Gálvölgyi János részt vesz a játékban, és megengedi, hogy kérdéseket tegyünk fel vele kapcsolatban a közönségnek és vendégtársainak.

“János, aki annyi paródiát csinált, annyi karaktert fogott és jelenített meg, hogy kétség nem fér ahhoz, hogy minimum 8K-s felbontású megfigyelőképességgel rendelkezik. Szerintem egyébként mindenféle tehetség alapja a megfigyelőképesség –  mondj példákat, ahol nem így van! De visszatérve: 100 százalékig biztos vagyok abban, hogy János mindenkit azonnal »levesz«, a kérdés, hogy ki is mondja-e, amit gondol.”

Lovász László, a műsor producere

Kíváncsian várjuk Bochkor Gábort is, aki reggeli rádióműsorában naponta, több órában tesz erős kijelentéseket, “ítélkezik” a világ, a benne élők, illetve annak jelenségei fölött. Fontosnak tartja véleményét. Talán. Kiderül a felvételen, hogy úgy is vállalja-e, ha szemtől szemben kell elmondania.

Sebestyén Balázs a Tesztbeszéd vendégeként

Ha szeretnél részt venni valamelyik felvételen, kattints a névlistás képekre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük