Az van, hogy a Tesztbeszéd bejött…

Nagyon izgultunk a műsorunkért, és tegnap két kritika is megjelent, amiktől a mennyben éreztük magunkat. Előbb az nlcafe.hu írt a Tesztbeszédről, aztán kicsit később megjelent a 24.hu cikke. A képernyőfotókra kattintva a teljes írások olvashatók!

Nagyon izgultunk a műsorunkért, és tegnap két kritika is megjelent, amiktől a mennyben érezzük magunkat. Előbb az nlcafe.hu írt a Tesztbeszédről, aztán kicsit később megjelent a 24.hu cikke. A képernyőfotókra kattintva a teljes írások olvashatók!

“Tulajdonképpen nem tesz csodát az applikáció, talán csak annyit, hogy nem a sablonos riporteri kérdésekkel találják szembe magukat a beszélgetőtársak, hanem róluk szóló véleményekkel. Így kijelentő mondatokkal kell vitába szállniuk vagy éppen egyetérteniük, ez pedig kétségtelenül megteremt néhány váratlan, amolyan tévébe való pillanatot.”

– idézet Rényi Ádám cikkéből.

Van olyan asztal, ahol Sebestyén Balázs beszólásairól és Bochkor Gábor kapuzárási pánikjáról is lehet beszélni – a 24.hu cikke.

Egyébként azért izgultunk ennyire a Tesztbeszédért, mert ilyen műsor még nem volt, ez egy vadonatúj formátum, ami olyat csavar a klasszikus talkshow menetén, hogy szinte azt is mondhatjuk, megújítja a műfajt. Abban lehettünk csak biztosak, hogy ha jó alanyokat ültetünk az asztalhoz, jó műsor lesz belőle. De az is benne volt, hogy simán csak egy “négy-ember-beszélget-már-megint-csak-most-más-a-műsorvezető” kimenetelű beszélgetős műsor lesz, amiből tényleg minek még egy?

Már az első felvételen kiderült, hogy nem erről van szó, a formátum, az alapötlet – ha úgy tetszik: “a motor” – működik, igenis más módon beszélteti ez a műsor a vendégeket. Még itt-ott kibukkan az udvariaskodás, a nézők, a jelenlévő közönség részéről is, amikor válaszolni kell valakivel kapcsolatban, de legalább a témáról tudunk beszélni. És ritka az, hogy ilyen négyesek közt ilyesmi szóba kerül… tévében.

“A Tesztbeszéd két adása ment le, és az egész a Lakástalkshow-s Lovász László fejéből pattant ki. Aki most egyből kapcsolna vissza a felújításokra, és a Travel Channelen találna vigaszt, annak azért jár a plusz információ, hogy Lovász csak kreatívként vett részt. Dombóvári István vezeti a kerekasztal-beszélgetést, ahol szúrós kérdéseket kapnak a vendégek, mindenkinek oda rúgnak, ahova fáj. Olyanokra kell gondolni, minthogy

Sebestyén Balázs, ha sok embert megnevettet azzal, hogy egyet megbánt, bemondja-e azt a poént?”

– idézet Jánossy Villő cikkéből.

Bolond vagy bölcs Laár András? – A Tesztbeszéd erősen indított – az nlcafe.hu cikke.

Hogy itt most mit akar jelenteni a “plusz információ, hogy Lovász csak kreatívként vett részt”, azt kedvemtől függően értelmezhetem, de az ráadásul még egy plusz-plusz információ, hogy amikor kitaláltam a műsort, eldöntöttem, hogy ezt nem én fogom vezetni. Azt nem tudtam, hogy Dombóvári István lesz az, aki a Tesztbeszéd ilyen jó házigazdája lesz – ezt sejteni sem lehetett. Viszont szerintem ezt már azok is látják, akik eddig nem feltétlen voltak rajongói  a “humorista-Dombinak”.

A Tesztbeszédet minden hétfő este 9-kor nézhetitek a Spektrum Home-on.

3 thoughts on “Az van, hogy a Tesztbeszéd bejött…

 1. Egyetértek, jó, és erős nyitás volt. Kíváncsi vagyok mennyire tudjátok tartani a színvonalat.

  Illetve indulás előtt kaphatott volna erősebb hírverést a műsor, mert aki nem néz tv-t az általánosnak mondható prosztó kínálat miatt, pl csak a Youtube-ról, és onnan is csak szerencsével értesülhet erről a hangulatos talkshowról, holott ha időben tudom kikkel veszitek fel az első adást, biztosan ott ültem volna élőben a nézők között…
  Remélem lesz még ilyen nívós, vagy konkrétan ez a lineup!

 2. Az van, hogy…
  kicsit zavaros ez a weblap…
  Én egyetlen dolgot keresek: hogy melyik adásban kik a vendégek. Na, erre itt nem fogok válaszrt kapni. Minden cikkben összevissza minden vendég benne van.

  1. a vendéglistát nem találod csak, ettől a honlap még nem biztos, hogy zavaros 🙂 a felvételeket a Facebook-oldalon látod, hogy ott ki és mikor volt/lesz, de az adások képernyőre kerülésének sorrendjét valóban nem mondjuk el előre, csak egy-egy hétre, ez pedig látszik a promókban, amiket szintén láthatsz a Facebook-oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük